tentang Kami

EBI khusus dina nyayogikeun pakét botol anu alus pikeun produk kosmetik Kecantikan, Minyak Wangi, Minyak Inténsina, Panganggoan Harian, Promosi Kado sareng sateuacana dengan Harga lumayan.
Pabrik urang lulus tina pamariksaan pabrik ISO sareng WCA, kalayan langkung ti 1 juta kapasitas bulan produksi produksi. Tim EBI tiasa ngadukung jasa lirén tina desain teknis pikeun kotak bungkusan pikeun ngahontal Galeuh Gampang.
Pikeun 10 taun museurkeun kana industri sareng patuh konsép anu Ngadamel Nila Pikeun Pelanggan sareng Karyawan. Digawekeun ku "Fragrancenet", "S centbird", "Caron", "Mane" , "Bélok" sareng saterasna.

diajar deui

ebi eco MANGSAAKAN

panganyarna studi pasualan

Pertanyaan pikeun pricelist

Kusabab ngadegna, pabrik urang parantos ngembangkeun produk kelas dunya anu munggaran kalayan nganut prinsip kualitas heula. Produk kami parantos ngagaduhan reputasi anu saé dina industri sareng valuabletrusty diantara para nasabah anyar sareng lami ..

ngirimkeun ayeuna

panganyarna wartos & blog

langkung seueur ningali

Garis Automaic bébas Pabrik ShowDust
Dukungan 1-9 Warna Offset Cetak

Koperasi Klién