Solusi bungkusan sustainable:Langkung eco & Kurang runtah
首页
公司 邮件 宣传资料(参考小图 )-01
wadah bungkusan primér pikeunperawatan pribadi, kosmétik, seungit, kasehatan, inuman & industri pangan
Pikeun langkung rinci,mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami
ngirim email

Sustainablesolusi bungkusan

  • Daur ulang
    MATERIAL RECYCLE
    Aluminium atawa PCR 20% sahenteuna.Langkung bahan daur ulang, langkung ramah bumi.
  • Ngurangan
    DESIGN REDUCE
    Kirang plastik atanapi henteu plastik
  • Paké deui
    DESIGN REUSE
    Anggo langkung ti hiji waktos atanapi desain anu diciptakeun pikeun ngeusian, ngirangan pamakean
on packaging 2

12 taun fokusdina bungkusan

EBI komitmen pikeun ngembangkeun solusi bungkusan sustainable pikeun konsumén global ngaliwatan jasa online konsultan bungkusan urang, eupan balik gancang sarta solusi profésional.Kami nawiskeun jasa tungtung-ka-tungtung tina desain grafis bungkusan, rékayasa, pamekaran, pabrik, eusian sareng logistik wadah bungkusan primér pikeun perawatan pribadi, kosmétik, seungit, perawatan kaséhatan, inuman & industri pangan.Wadah sareng tabung kami utamina didamel tina aluminium sareng plastik, kami salawasna nganggap lingkungan pikeun desain sareng produksi kami.

Kalayan kamampuan manufaktur in-house kami, EBI nganteurkeun kualitas, jasa lincah sareng kaunggulan operasional.

Tambih deui
productgif03

Urang SundaTim

Kami gaduh insinyur sareng tim desainer sareng pangalaman anu beunghar dina bungkusan.Kami unparalleled lamun datang ka bungkusan inovatif, kalawan ngan hiji gagasan ti customer.Salian specializing didesain industri sareng rékayasa,kami ogé nawiskeundesain grafis, pakét brainstorming, sampel percetakan 3D gancang, desain kapang jeung wangunan ka pakét fisik final.Urang nawiskeun solusi pakét sustainable kalayan bahan utamana pikeun aluminium, tapi ogé ngawengku plastik, kaca, kertas kana tungtutan Anjeun kaunggulan .operasional.

Tambih deui
  • team01
  • team02
  • team03

UrangKlién

  • 1400+
    Klién
  • 123+
    Nagara-nagara
  • 6
    buana
  • 1.8milyaran+
    wadahna
kirimkeun kami email